Nettbutikk til salgs


De siste årene har salg av varer og tjenester på nett tatt helt av, det er både smart, billig og ekstremt lønnsomt hvis det gjøres riktig. For veldig mange kan det være vanskelig å vite hvor de skal starte, kanskje skal drømmen om en nettbutikk kombineres med en 8-16 stilling. Det er klart at det er knapt med tid for å få satt opp en nettbutikk, som er optimalisert for salg. 

Prosessen tar en del tid og krever arbeid, har du ingen erfaring med oppsett av en nettbutikk kreves det tid for research for å vite hvor man skal starte. For å toppe det hele, skjer denne prosessen på fritiden og generer ingen inntekter før nettbutikken er satt opp, og det er ikke garantert salg. Veldig mange setter opp nettbutikker som ikke er optimalisert for salg. Shopify gir deg 14 dager på å sette opp en nettbutikk, før det må betales et månedlig abonnement. For nybegynnere uten erfaring er 14 dager muligens akkurat nok for å sett opp en nettbutikk, men tiden har utløpt før annonser og trafikk er generert. 

Nettbutikk til salgs

Jeg vet at veldig mange ønsker å drive en nettbutikk men ikke vet hvor eller hvordan de skal starte. Derfor kan jeg ble glede annonsere at jeg nå tilbyr jeg en helt ny tjeneste, hvor jeg selger ferdigstilte nettbutikker. Nettbutikker som jeg har til salg er innen en valgfri bransje, og jeg setter opp nettbutikker etter behov. 

Jeg har satt opp mange nettbutikker de siste fem årene innenfor ulike bransjer, og optimalisert nettbutikkene for salg. Jeg driver selv en nettbutikk hvor jeg generer 6-7 sifre hver måned. 

Skreddersy 

Jeg kan skreddersy nettbutikker hvor kunden selv velger hvilke produkter skal inn på nettsiden og design som kunder selv ønsker. Du velger selv hvilken bransje nettbutikken skal dreie seg om, og nettbutikken settes opp.

Ferdigstilt nettbutikk

Jeg har ferdigstilte nettbutikker til salgs, som enten har generert resultater tidligere eller som er splitter nye og klare for å generere raske og gode resultater. 

 

Ta kontakt hvis du ønsker at jeg skal skreddersy en nettbutikk for deg, eller gi deg en prisanslag på en nettbutikk jeg har til salgs.